Terveys Tilastot Eläkeläisille

terveys neuvoja lääkäri

Polio, Elefanttitauti, Elintarvikeperäisten, ja Lepra on joitakin keskuudessa pelottavin sairauksia maailmassa näinä päivinä.

Kehosi tekee jätettä koko ajan. Tämä jäte menee verenkiertoon.

Terveet munuaiset viedä jätteet pois verta. Yksi tyyppi jätettä kutsutaan kreatiniini. Jos sinulla on liikaa veren kreatiniiniarvo, se saattaa olla merkki siitä, että munuaiset ovat ongelmia suodatus verta.

Tuhansien vuosien ajan ihminen on etsinyt syy taudin. Aluksi uskottiin, että sairaus oli yhteydessä Jumalan tai henkien vihainen henkilön toimia. Myöhemmin, se oli huono veren tai kehon nesteiden, joten nämä poistettiin henkilö yrittää palauttaa terveyttä (se yleensä johti henkilön kuolemasta). Uudempia, sairauksien uskottiin johtuvan bakteereita. Tänään, on koko kirjo koetaan aiheuttaa taudin; lääkärikunta on heidän uskomuksia ja niitä harjoitellaan luonnollinen terveys on omansa. Mutta uskomus on sama: jos syy kaikkia sairauksia löytyy, niin sairauksia voidaan ehkäistä tai hoitaa. Ongelma: ei ole ketään, aiheuttaa kaikki sairaudet.

Luulen, että sinulla on VIRTSATIETULEHDUS? On olemassa useita asioita voit tehdä lievittää oireita ja palata normaaliin sukupuolielämää. "Sinun pitäisi mennä lääkäriin ja saada virtsa kulttuuri ja herkkyys, jotta lääkäri voi määrittää, millaista infektio sinulla on, ja mikä lääkitys olisi sopivin," Landa kertoo.

Oireita tämä häiriö ovat melko vaikea erottaa, koska se voi vaihdella närästys tai muu normaali rintakipu, raskas sydän hyökkäys. Kuitenkin, hyvä uutinen on, että on olemassa tiettyjä merkkejä, joka voisi olla erittäin paljon hyödyllistä ymmärtämättä angina hyökkäys. Jotkut ihmiset on kohdattava iso juttu epämukavuutta, vaikka ne eivät ole alttiina kasvot raskas kipu. Yhteistä sanaa, angina voidaan määritellä polttamalla tai puristamalla vartalon alueella, vartalo kiristäminen, raskaus rinnassa ja tukehtuminen tunne jne. Yleensä, nämä tunteet voi kestää enintään viisi minuuttia. Kuitenkin, saada EKG on paras mahdollisuus tunnistaa angina pectoris.

Lääketieteelliset tutkimukset maailmassa alkoholismi on löytynyt alkoholismi vanhusten keskuudessa olevan suurempi ongelma kuin saatat ajatella. Mikä on erittäin järkyttävä, jotka koskevat tämä suuntaus on, että jälkikäteen, lääketieteellinen tutkimus viittaa siihen, että tämä ilmiö ei ole mitään uutta.
Itse asiassa, alkoholismi keskuudessa kypsymässä suuret ikäluokat on ollut hiljainen uhka terveydelle näitä ihmisiä jonkin aikaa nyt.